TEX-MEX 

rólunk

2024 ÓTA

FÜSTÖS FIESZTA, KICSIT CSÍP! 

BP TEXAS MEXICO

Hiszünk benne hogy a faszénen grillezett fogások egyszerűen értelmezhető és szórakoztató élményt nyújtanak.

Klasszikus Tex-mex, gasztrokultúra által inspirált ételeink egyedi és könnyen felismerhető, egységes irányvonal mentén igyekeznek örömet okozni, határozottan támaszkodva a füstös technológia okozta kivételes ízvilágra. 

FÜSTÖS FIESZTA,
KICSIT CSÍP!

Ízélmény

Húsaink és köreteink meghatározó része rövid ideig, sugárzó faszén parázs hője felett, frissen készítve éri el azt az állagot és ízavilágot amit könnyű azonosítani a családi-baráti grillezések alkalmával megszeretett legjobb falatokkal. Kitűnő minőségű alapanyagaink kapcsolata a parázzsal, garancia a különleges élményre. Régóta valljuk, hogy a füst egy olyan fűszer ami ügyesen használva mindenkiben kellemes emlékeket ébreszt és könnyedén ellenállhatatlanná teszi a legegyszerűbb de tisztességes falatokat is. 

tex-mex

Régóta dédelgetünk egy álmot egy tex-mex koncepció létrehozásával kapcsolatban. Nem szabad autentikus tex-mex étteremre számítan. Ez egy olyan grilles bázis, ahol akár a régi kedvenceinket és éttermi környezetben nehezen használható technológiákat úgy tudjuk összefésülni, hogy a fűszerezés és a klasszikus alapanyag elemek erősen emlékeztetnek erre a divatos és színes gasztronómiai irányzatra. Igyekszünk meghálálni a bizalmat amikor mindenkit arra buzdítunk, hogy próbálja ki az ételeinket és lelje benne legalább azt az örömöt, amit az megkreálásukkal kapcsolatban érzünk. 

 

KAPCSOLAT

TELEFONSZÁM

+36 (70) 545 5557

KÖVESS MINKET

LÁTOGASS EL HOZZÁNK!

MINDEN NAP
H-V:
11-23

ÍRJ NEKÜNK!

INFÓK

NYITVA

H-V: 11:00 – 23:00

Közlekedés

5 perc séta a Blaha Lujza tértől az Akácfa utcán, a Király utca irányába haladva

2 perc séta a 4-6 villamos Wesselényi utcai megállójától az Akácfa utca irányába haladva